zondag 24 mei 2009

Nieuwe aanwinsten

Gisteren naar Utrecht geweest, wat een heerlijke stad is dat zeg!! Mijn vriend moest wat ophalen in een plaatsje vlakbij, dus daarna meteen door naar het centrum van Utrecht. Even wat gegeten bij een heel erg leuk zaakje, ben even de naam kwijt maar het was helemaal ingericht in de jaren 70. Echt heel leuk, we hebben daar ook heerlijk gegeten. Daarna wat rond gelopen langs de gracht, wat mooi is dat. Langs die gracht zit ook een brocant winkeltje, ikke dus naar binnen :) Zo’n mooie spulletjes had die Mevrouw, maar ook erg aan de prijs. Ik zag wel deze twee betaalbare oude kledinghangers hangen, die waren dus voor mij hihi. Kortom een gezellige dagje Utrecht!!

 

DSCF0004

 

En vanmorgen vroeg zijn we naar de rommelmarkt in het plaatsje ‘t Oventje  geweest. Het was heerlijk weer, en het was al vroeg heel druk. Er stonden dit jaar weer heel wat kramen,  dus heerlijk struinen. Mijn zoontje nog bij gemaakt met een trap tractor, waar ie erg blij me is. En we hebben een erg leuk gietijzeren bankje gescoord,  het zijn alleen de zijleuningen en een stukje van de  achter leuning, even wat hardhouten latjes ertussen maken en we hebben een erg leuk bankje.

 

DSCF0002

 

We hebben een heerlijk weekend gehad met erg mooi weer. En ook nog wat mooie spulletjes rijker!!

 

Fijne avond nog!!

 

 Liefs Carolina

2 opmerkingen:

 1. Utrecht is een heel leuke stad. Wij gaan daar regelmatig naartoe. Ook gewoon op zondag om te wandelen door oud utrecht. Je hebt daar ook een speciale antiekroute. Maar wel prijzig idd. Ga meteen door naar je slaapkamer die is ook mooi zo. Mag best trots zijn op je mannetje. Wij gaan komende winter de hele bovenverdieping aanpakken.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi carolina

  je hebt een hell erg mooi blog.

  grotjes conny

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!! Liefs Carolina