zondag 20 september 2009

Lille

Foto0214

Foto0207

Foto0211Wij zijn ook 5 September j.l. weer naar Lille geweest. Wat een heerlijke markt is dat toch hé. En het weer zat ook mee dus wat wil je nog meer. Volgend jaar zijn we weer van de partij, alleen dan zorgen we voor een overnachting in een hotelletje. Lijkt me ook erg leuk om de sfeer die er s’avonds is ook een keertje mee te maken. Hieronder staat mijn buit, een grote oude hutkoffer en een zilverplated oud Engelse theekan. Ben erg blij met mijn aanwinsten.Foto0220 Foto0249Liefs Carolina

12 opmerkingen:

 1. Je bent goed geslaagd!! Alleen...waar laat je het allemaal? Dat is echt mijn probleem: ik wil het niet te vol in huis, maar er is zoveel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, nog even terug naar Lille.
  Weet zeker dat ik volgend jaar ook weer ga. En een hotelletje is erg fijn, wij hadden het nu vrijdagnacht maar misschien doen we het volgend jaar wel zaterdagnacht. Je hebt leuke spullen gekocht. Zo'n hutkoffer is altijd leuk en handig om iets in te bewaren. Ja en dat theepotje daar hoeven we niets over te zeggen hé. Volgens mij vinden we dat allemaal mooi.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke spullen gekocht in Lille .
  Ik ben een aantal jaar geleden geweest , toen beviel het ons niet zo , zo ontzettend duur was alles .
  maar nu ik heb gelezen bij een hoop blog dames dat er veel leuke spullen waren ga ik misschien volgend jaar ook wel weer een keer .
  Ik wens je een fijne zondag toe
  Groetje Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Carolina, wat een mooie nieuwe aanwinsten heb je erbij.
  Wat een superlief koffiekannetje.
  Fijne zondag.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Carolina,

  Wat een prachtige foto's van de stad Lille heb je geplaatst. Lijkt me ook heel mooi om de sfeer daar 's avonds eens te proeven. Je aanwinsten zijn heel mooi, geweldig die oud Engelse theekan, en de grote oude hutkoffer mag er ook zijn. Heerlijk om daar weer een mooi plekje voor te zoeken.

  Fijne zondag verder,
  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De koffer heb ik in het klein!! Het is ons 'liefdeskoffertje' geworden.... Vol met lieve herinneringen, in de vorm van kaartjes, heuse (liefdes)brieven, onze trouwkaart, met de gelukswensen, lieve, kleine kadootjes.... Heerlijk koffertje dus!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ieder jaar zeggen we ,, we gaan 2 dagen,, Maar als het er opaankomt blijft het toch maar bij 1. We zijn al geheel gevloerd van die ene dag . Nee ik geloof niet dat het er ooit van komt om 2 dagen te gaan. Maar het is en blijft een topmarkt. Niet alleen om de brocante maar ook de sfeer. We gaan ieder jaar met iemand anders en het leuke is dat het dan steeds anders is. Grappige was dat ik op de foto's van Hetty mijn zus zag scharrelen. We hebben dus vlak achter elkaar gelopen. Fijne zondag nog .... lieve gr oma leentje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wilde echt gaan maar ja geen tijd...ach komt nog wel een keer.
  Mooie spullen heb je gekocht .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo je hebt hele leuke spullen gekocht Caroline !!
  de sfeer daar lijkt me ook geweldig, zou er ook graag eens naar toe gaan!!
  wie weet volgend jaar ??
  geniet van je mooie spullen !
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk toch al die enthousiaste verhalen over Lille! Prachtige aanwinst die koffer, maar at een sjouw! groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een supermooie aanwinsten! Lille staat ook op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!! Liefs Carolina