donderdag 20 augustus 2009

Collages

Ik heb van mijn twee kids twee verschillende collages gemaakt. Deze heb ik na aanleiding gemaakt van foto’s die ik al bewerkt had.


DSCF0010 DSCF0025 lieke15


Dit zijn de drie foto’s die ik eerst heb bewerkt in picasa 3. De eerste twee foto’s dat is onze Sven en de onderste is onze dochter Lieke.


aug06

Lieke1


En dit zijn ze geworden, een soort drieluik idee. Ik vind ze erg leuk geworden, kan alleen nog niet zeggen welke van de twee ik het mooiste vind. Wat vinden jullie??


Liefs Carolina

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's, niet geposeerd zo heerlijk naturel! Ik kies oor de onderste collage, voor mijn gevoel is die compositie beter..
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind persoonlijk de onderste het mooist, mooie kids zeg.
  Leuk zo'n drieluik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige collages van je kindertjes zeg !!!
  Vind ze allebeide erg mooi , kan niet echt zeggen welke ik de mooiste vind ..............
  Ik hou wel heel erg van zwart-wit foto's moet ik zeggen , vooral portretfoto's komen dan mooier uit .
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de ondeste het mooist! waarom? Omdat al die mooie gezichtje richting links kijken, dat geeft een stukje rust in harmony, en blijft toch heel interresant om nar te kijken. Dat even technisch...buiten dat, vind ik ze heel mooi, maarja met zulke mooie snoetjes kan het ook bijna niet anders, heerlijk !

  Bedankt ook voor je lieve berichtjes, tot gauw weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie collage's heb je gemaakt, eigenlijk zijn ze alle twee erg mooi maar uiteindelijk zou ik ook waarschijnlijk toch voor de onderste kiezen. Die heeft een rustige uitstraling en is mooi met al zijn grijstinten. De bovenste heeft een zwart vlak erbij en dat maakt het wat onrustig. Maar tja, dat is mijn idee daarover. Het zijn wel schatjes hoor jou kinderen, echt enig om te bekijken, en het zijn mooie drieluiken geworden.

  Groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahh...wat een pareltjes van kids heb je toch. prachtige foto`s en ik ga voor de onderste alleen vind ik het jammer dat op de eerste foto niet helemaal het gezicht erop staat. bij de bovenste foto vind ik de overgang van foto 2 naar 3 niet juist, dat oogt voor mij wat onrustig. het zijn elk hele mooie foto`s maar door die collages krijg je niet altijd alles er goed op. je weet dat je ook je formaat aan kan passen hè op picasa 3. heb je ook geprobeerd hoe het leek met een dun wit randje? je foto`s zijn echt prachtig!

  groetjes,
  jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee Carolina! Wat een schatjes! Ik vind de bovenste collage het mooist, omdat ik niet van afgesneden gezichten houd, zoals de linkerfoto van de onderste. Maar ik vind de foto's gewoon los nog veel leuker! Zoveel smaken, zoveel zinnen!
  Je kunt mijn blog gewoon via de google reader volgen: http://www.google.nl/reader/
  Je kunt ook 'volger' worden, maar ik vind dat zelf zoiets vreemds dat ik daar niet aan doe, noch doe ik de button op mijn blog. Leuk dat je weer eens langs kwam, bedankt voor je bezoekje, ik kom ook eens vaker, je zat gewoon nog niet in mijn systeem! Ga nog even verder lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De onderste is echt heel mooi. Wat een schattige kinderen heb je toch. Wij wachten nog steeds op de baby van Sanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's, van lieve dotjes.
  Ik vind de onderste wel heel mooi, maar jammer dat het gezichtje links onder een beetje wegvalt. Maar is wel mooier dan de bovenste.

  groetjes lia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi gemaakt, en wat een schatjes...
  Iets om erg trots op te zijn.
  Ik kan niet zeggen welke ik de mooiste vind. ik vind ze beide even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou voor de bovenste gaan.... omdat de linker en de rechterfoto daarbij een andere kant uitkijken. Twee profielen vind ik mooi.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben wel lekker laat met mijn reactie! Maar ik vind ze allemaal mooi, alleen al omdat ik zoiets dus niet kan. :)
  En ik zie dat je ook even een blogpauze hebt ingelast. Hopelijk zien we jou ook gauw weer terug in blogland.
  ♥ Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!! Liefs Carolina