woensdag 15 juli 2009

Even een berichtje van mij.

Het is een tijdje geleden dat ik hier wat gepost heb, gebrek aan tijd denk ik. Twee koters die wat tijd van je vragen, het huishouden enz. Nou ja onbewust ben je toch veel tijd kwijt. Ik heb wel al jullie blogs bijgelezen, maar nog niet bij allemaal een reactie achter gelaten.


dadeltak


Een tijdje geleden heb ik deze mooie dadeltak gekocht bij Brocanterie Déjá-vu, een geweldige winkel. Ik moet nog steeds een keertje bij Désirée langs gaan om daar heerlijk tussen al dat moois te snuffelen. Ik heb de dadeltak zolang een plaatsje gegeven aan mijn trap, de foto volgt.


DSCF0053


Dit mooie koffie/thee kannetje heb ik laatst gekocht op een rommelmarkt in een dorpje hier vlakbij. Ik denk dat er een verzameltik aan zit te komen, ik vind zulke kannetjes super!! De eenvoud ervan spreekt me erg aan. Verder heb ik nog een klein oud vaasje, een oude kleine koffer, een hele grote oude teil, een emaille kan en nog een speelgoed/muziek tol voor Lieke. Het was een geslaagde ochtend. De foto’s daarvan houden jullie nog van me te goed.

Een fijne avond !!!

Liefs Carolina

3 opmerkingen:

 1. Hai,soms heb je t gewoon echt te druk en denk je s'avonds dan ook wel eens wat héb ik nou eigenlijk gedaan??Ik wel dus.Maar tussendoor even de blogjes bekijken altijd leuk!Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ken dat gevoel. En dan gaan mijn kids hun eigen gang. Mooi zijn die dadeltakken hé, en die winkel van Desiree ga ik zeker bekijken in mijn vakantie. Heb er ook altijd een. Die koffiekan staat daar ook super leuk.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om even weer wat van je te horen zeg.
  Een prachttak en dat kannetje is idd om verliefd op te worden.
  Ben benieuwd of deze de 1e van een prachtcollectie wordt.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!! Liefs Carolina