vrijdag 12 juni 2009

Kadootje

Afgelopen woensdag is mijn picasa vriendinnetje op kraam visite geweest. We hadden elkaar al weer een tijdje niet gezien, dus lekker bij kletsen over van alles en nog wat. Ze had me toch een lief kadootje voor me mee gebracht!!


krans1


Deze super mooie krans van buxus, geweldig hé. Hij heeft een mooi plekje gekregen aan mijn spiegel. Er zat ook nog een kaartje bij, met lieve woorden.


kaartje


Het was weer super gezellig!! Moeten we snel maar weer eens over doen. Hoe leuk is om mensen te ontmoeten en te leren kennen via een forum. En dan uiteindelijk ook nog een leuke en lieve vriendin aan over te houden. Heel speciaal is dat!


kransbeeld


Het zonnetje schijnt heerlijk vandaag!! Lekker genieten, fijne dag!!


Liefs Carolina

dinsdag 9 juni 2009

New Dawn

Deze roos, heel licht roze van kleur als ie bloeit. Heb ik langs een rozenboog samen met de Hedra groeien. Overal waar je kijkt zitten knoppen dit jaar! En nu gaan ze open, wat een mooie roos is het toch!!


Foto0061


Ik heb vandaag ook de hosta’s verpot, de grootste heb ik in een zinken weckketel gezet en de kleine (nog niet zo lang geleden gekocht) in een zinken emmer. Ik zal er binnenkort een keer foto’s van maken en hier plaatsen. Ik vind het alleen zo jammer dat er al zoveel gaten in de bladeren zitten, ik moet er maar eens iets voor halen om de slakken buiten de deur te houden.

Fijne avond nog!!


Liefs Carolina

woensdag 3 juni 2009

Pinksteren

Afgelopen maandag ( 2ste Pinksterdag) zijn we naar een grote rommelmarkt geweest in Uden. 300 kramen stonden er, heerlijk!! Ik heb natuurlijk ook wat gescoord. Dit zijn mijn aanwinsten van die dag.


huis1


Twee leuke oude koffers, de bovenste ziet er nog best goed uit. De onderste wat minder, maar dat maakt het niet minder mooi (vind ik dan). Een grote oude fluitketel, geweldig vind ik h’m! En dan de weegschaal, overal vragen ze hier best veel voor. Ik kwam bij een kraampje en ik zag h’m staan, ik zei tegen mijn vriend “ die zal wel ook zo duur zijn als die andere weegschalen”. Dus ik ging vragen wat die meneer er voor wilde hebben, 3 euro 50!!!! Nou ik viel haast om joh, ik was helemaal in mijn nopjes. Ik liep met een big smile daar over de markt!!!


huis6 huis2


Ik moet alles nog een plaatsje geven, dus word vervolgd!

Fijne dag allemaal!!


huis8 huis7


Liefs Carolina